Is de zekering voor een Busch-Jaeger dimmer ook los te bestellen?

1. Ja, er zijn verschillende mogelijkheden. De meest voorkomende zekering bij oudere 500/600W dimmertypes, aangegeven met F2E, is ook te bestellen inclusief de houder met het volgende artikelnummer: 4140-1-4172. Voor alle losse zekeringtypes zie: www.abbconnect.nl en zoek op busch-jaeger zekering. De meer recente dimmertypes, o.a. de speciale LED dimmers, hebben geen zekering meer. Deze zijn electronisch beveiligd tegen overbelasting en kortsluiting.