Welke tijd functies zijn er in Busch-free@home®?

Video: Hoe stelt u tijdfuncties in binnen Busch-free@home®?

Binnen het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem kunt u tijdsafhankelijke processen instellen en automatiseren. Dit kunnen tijdfuncties, astrofuncties of aanwezigheidssimulaties zijn.

1. Tijdsprofielen

2. Met tijdsprofielen kunnen dagelijks of wekelijks terugkerende schakelacties overzichtelijk ingesteld en geautomatiseerd worden.

3. Astrofunctie

4. Met de astro-functie koppelt u schakelacties aan zonsopkomst- en zonsondergangstijden.

5. Aanwezigheidssimulatie

6. Met de aanwezigheidssimulatie kan bij afwezigheid van de bewoners hun aanwezigheid gesimuleerd worden. Daarmee wordt de bescherming tegen onbevoegde toegang verhoogd.

7. Vertraagd inschakelen na indrukken taster