Tijdsprofiel aanmaken in Busch-free@home®?

Video: Hoe stelt u tijdfuncties in binnen Busch-free@home®?

Binnen het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem kunt u tijdsafhankelijke processen instellen en automatiseren. Dit kunnen tijdfuncties, astrofuncties of aanwezigheidssimulaties zijn.

1. Tijdsprofiel aanmaken

2. Het is het makkelijkst om tijdprofielen aan te maken op een computer, maar met een tablet kan het ook. Zorg er wel voor dat u ingelogd bent in de configuratie modus.

3. Menu: Tijdsturing

4. Zorg ervoor dat u ingelogd bent in de configuratiemodus.

5. Klik op ‘Tijdsturing’
  6. Nieuw tijdprofiel maken

7. Om een nieuw tijdsprofiel in te stellen drukt u op het plus symbool linksonder
  8. Druk op 'Maak een nieuw tijdprofiel'
  9. Geef het tijdprofiel een naam
  10. Lampen, jaloezieën en/of thermostaten toewijzen

11. Selecteer de lampen, jaloezieën of thermostaten uit de lijstweergave
  12. Sleep deze vervolgens naar het werkblad
  13. Status instellen

14. Door de lamp/jaloezie/thermostaat horizontaal te slepen kunt u de start tijd van de functie instellen
  15. Door de lamp/jaloezie/thermostaat verticaal te slepen kunt u de gewenste status instellen
  16. Onder lijst weergave kan de start-tijd en datum nauwkeurig ingesteld worden
  17. Tijdsprofiel opslaan

18. Door op ‘Opslaan’ te drukken wordt het tijdsprofiel opgeslagen
  19. Tijdsprofielen instellen voor verschillende dagen

20. Binnen 1 tijdsprofiel kunnen acties voor meedere dagen worden opgeslagen. Bijvoorbeeld; van maandag t/m vrijdag gaat de zonwering om 7 uur omhoog en in het weekend op 9.00.