Tijd functie inschakelen in Busch-free@home®?

Video: Hoe stelt u tijdfuncties in binnen Busch-free@home®?

Binnen het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem kunt u tijdsafhankelijke processen instellen en automatiseren. Dit kunnen tijdfuncties, astrofuncties of aanwezigheidssimulaties zijn.

1. Tijdssturing menu openen

2. Zorg ervoor dat u ingelogd bent in de configuratiemodus.

3. Ga naar het hoofdmenu en klik op ‘Tijdsturing’
  4. Tijd functie activeren

5. Selecteer het tijdprofiel dat u wilt in- of uitschakelen
  6. Klik op het gereedschapssymbool om het instellingen menu te openen
  7. Als er een vinkje in het tijdsprofiel symbool staat, is het tijdsprofiel ingeschakeld. Als er geen vinkje staat, is het tijdsprofiel uitgeschakeld.

8. Druk op het schakelvlak van een tijdsprofiel om deze te activeren of deactiveren
  9. Tijdfuncties inschakelen op een Smartphone

10. Op een smartphone of tablet zijn de tijdsprofielen onderaan aanwezig in het favorieten menu.