Scènes aanpassen in Busch-free@home®?

Video: Hoe stelt u scènes binnen Busch-free@home® in?

Met scènes koppelt u aan één commando verschillende schakelacties. Zo kunt u instellen dat met één druk op de knop jaloezieën sluiten en tegelijkertijd het licht aan gaat. Ook kunt u een paniek-scène, alles-uit-scène of alle jaloezieën-naar-beneden-scène instellen.

1. Scènes aanpassen

2. Nadat een scène is ingesteld, kunt u deze ook aanpassen. U kunt de instellingen van de verlichting, jaloezieën of thermostaat aanpassen, nieuwe toevoegen of verwijderen.

3. Menu: Verbinding

4. Ga naar het hoofdmenu en klik op ‘Verbinding’
  5. Selecteer de verdieping waar de scène wordt bediend
  6. Scène selecteren

7. Klik op het symbool van de scène die u wilt aanpassen
  8. In de lijstweergave verschijnen alle verlichting, jaloezieën of thermostaten die gekoppeld zijn aan die scène

9. Naam en functies aanpassen

10. In de lijstweergave kunt u de naam en status van de verlichting, jaloezieën of verwarming aanpassen
  11. Verlichting, jaloezieën of thermostaten voegt u toe, of verwijdert u, door deze in het werkblad aan te klikken
  12. Wijzigingen opslaan

13. Om alle aanpassingen op te slaan drukt u op ‘Opslaan’ en het aanvinksymbool
  14. Scène verwijderen

15. Een scène verwijdert u door rechtsboven in de lijstweergave op de prullenbak te drukken
  16. De scène wordt dan niet meer getoond in de plattegrondweergave.