Philips HUE integreren met Busch-free@home®?

Philips HUE verlichting kan geïntegreerd worden met Busch-free@home®.

1. Voorwaarden

2. Voorwaarde voor de integratie van het Philips HUE systeem in Busch-free@home® is:

• Werkend Philips HUE systeem
    • Werkend Busch-free@home® systeem met minimaal firmware versie 1.2
    • Philips HUE en Busch-free@home® bevinden zich in hetzelfde netwerk
  3. Log-in in de installateursmodus
  4. Verbinding instellen

5. Er verschijnt nu een pop-up venster met de opmerking dat 1 of meerdere Philips HUE systemen in het netwerk zijn gelocaliseerd.

6. Druk op bevestigen
  7. Bevestig de verbinding in de Busch-free@home® app
  8. Druk op de knop van de Philips HUE bridge om de verbinding in te stellen
  9. Voor alle bijkomende stappen gedragen de HUE-lampen zich zoals reeds bekend van de free@home-actuatoren.

10. Meerdere Philips HUE bridges instellen

11. Als er meerdere Philips HUE Bridges in het netwerk beschikbaar zijn, kan de benodigde brug worden geïdentificeerd door middel van het MAC-adres. Dit is genoteerd op de HUE Bridge of in de HUE-app.

Ga hiervoor naar en 'Mijn Bridge' menu in het instellingen menu.

12. Overige instellingen

13. Als er een HUE Bridge beschikbaar is in het netwerk die niet via Busch-free@home® wordt beheerd, kan deze worden ingesteld op "Negeer". Dit voorkomt dat het pop-upvenster voor de gelokaliseerde HUE Bridge tijdens elke extra login weergegeven wordt.)