Nieuwe back-up maken van Busch-free@home®?

Video: Hoe werkt de back-up functie van Busch-free@home®?

Met back-ups kunt u oude systeem configuraties laden en nieuwe configuraties opslaan. Een back-up slaat alle instellingen van uw systeem op; dus de huisstructuur, de toewijzingen van componenten, verknopingen, scènes, tijdprogramma’s en favorieten.

1. Back-up menu openen

2. Zorg ervoor dat bij de eerste ingebruikname van Busch-free@home® het systeem een back-up heeft gemaakt.

Om een back-up te maken moet u met een computer zijn ingelogd in de configuratie modus.

3. Druk op 'Instellingen'
  4. Selecteer in het menu ‘Projectback-ups’.
  5. Nieuwe projectback-up maken

6. Er openen twee opties; ‘Nieuwe projectback-up maken’ en ‘Projectback-up importeren’.

7. Druk op ‘Nieuwe project back-up maken’.
  8. Geef de back-up een naam en geef eventueel een korte beschrijving van de veranderingen, bijvoorbeeld nieuwe scènes voor de woonkamer.
  9. Projectback-up opslaan

10. Druk op het aanvink symbool om te back-up op te slaan.
  11. De back-up is nu gelijk beschikbaar in het back-up overzicht.