Lichtgroepen of jaloeziegroepen maken in Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe maakt u verlichtings- en jaloeziegroepen in Busch-free@home®?

Het instellen van verlichting en jaloezieën kan zowel op een tablet als een computer. Een computer werkt wel het makkelijkste. Zorg ervoor dat u in de configuratiemodus bent ingelogd.

1. Het instellen van verlichting en jaloezieën kan zowel op een tablet als een computer. Een computer werkt wel het makkelijkste. Zorg ervoor dat u in de configuratiemodus bent ingelogd

2. Verbindingen menu

3. Ga in het hoofdmenu naar het menu ‘Verbindingen’
  4. De huisstructuur van de woning wordt nu getoond.

5. Selecteer de betreffende verdieping waarvan u de verlichtings- of jaloezie instellingen wilt aanpassen
  6. Plattegrond weergave

7. Nu ziet u de plattegrond met de aanwezige lampen, jaloezieën en schakelaars
  8. Groep aanmaken

9. Om meerdere lampen of jaloezieën aan één schakelaar te koppelen maakt u een groep aan. Voor verlichting zijn dit lichtgroepen en voor jaloezieën zijn dit jaloeziegroepen.

10. Sleep de licht- of jaloeziegroep middels drag-and-drop naar de plattegrond
  11. Groep instellingen

12. Geef de lichtgroep een naam
  13. Geef aan voor welk gebied deze geldig is via het pull-down menu
  14. Selecteer voor niet dimbare lampen ‘Lichtgroep’, voor dimbare lampen ‘Dimmergroep’ en voor Philips HUE lampen ‘RGB groep’
  15. Lampen of jaloezieën koppelen aan groep

16. De lampen in de ruimte die u aan de lichtgroep kunt koppelen worden automatisch verbonden. Let op: bij het maken van een jaloeziegroep kunnen maximaal 5 jaloezieën worden verbonden.

17. In het werkblad kunt u de status aanpassen door er op te drukken
  18. Bediening van de groep

19. De licht- of jaloeziegroep is nu te bedienen in de bedieningsmodus vanaf een smartphone, tablet of computer. De groep is nu (nog) niet aan een schakelaar in de woning gekoppeld.

Lees hier hoe u de licht- of jaloeziegroep koppelt aan 1 schakelaar.