Lichtgroepen, jaloeziegroepen of scènes koppelen aan 1 schakelaar in Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe maakt u verlichtings- en jaloeziegroepen in Busch-free@home®?

De functies van verlichting en jaloezie schakelaars kunnen verandert worden. Zorg ervoor dat, voordat u aan de slag gaat, er een back-up van de configuratie gemaakt is.

1. Verbinding menu

2. Het instellen van verlichting en jaloezieën kan zowel op een tablet als een computer. Een computer werkt wel het makkelijkste. Zorg ervoor dat u in de configuratiemodus bent ingelogd.

3. Ga in het hoofdmenu naar het menu ‘Verbinding’
  4. De huisstructuur van de woning wordt nu getoond.

5. Selecteer de betreffende verdieping waarvan u de verlichtings- of jaloezie instellingen wilt aanpassen.
  6. Plattegrond weergave

7. Nu ziet u de plattegrond met de aanwezige lampen, jaloezieën en schakelaars.
  8. Vrije schakelaar selecteren

9. Om de lichtgroep te koppelen aan een schakelaar selecteer u als eerste een vrije lichtschakelaar
  10. Kies de bedieningswip waaraan u de lichtgroep wilt koppelen
  11. Deze krijgt een blauwe omlijning en de geselecteerde bedieningswip verschijnt in de lijstweergave.

12. Groep koppelen aan schakelaar

13. Selecteer de lichtgroep, jaloeziegroep of scène die u aan deze bedieningswip wilt koppelen
  14. Deze verschijnt in de lijstweergave en een nieuwe blauwe koppellijn wordt weergegeven.

15. Druk rechtsonder bij de lijstweergave op de ‘Opslaan’ om de koppeling op te slaan
  16. Naast de verlichting, jaloezieën of scènes van de betreffende groep, is deze nu ook aan de schakelaar in de woning gekoppeld.