Kan ik controleren of mijn vensters en/of deuren gesloten zijn?

1. Ja, met behulp van een venstersensor en de universele venster of –deursensor geeft Busch-free@home® in één oogopslag weer welke vensters open of gesloten zijn. Deze venster en deur-sensoren zijn tevens te gebruilken in combinatie met de My.BuschJaeger portal voor het versturen van e-mails of notificaties in het geval dat een venster of deur geopend wordt tijdens uw afwezigheid.