Is het moglijk om scènes te maken en te bedienen met Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe bedient u Busch-free@home® vanaf een tablet of smartphone?

Busch-free@home® is een huisautomatiseringssysteem waarmee u verlichting, jaloezieën, verwarming en airconditioning kunt besturen. Dit kan met behulp van conventionele schakelaars of op afstand vanaf een smartphone, tablet of computer.

Verlichting, jaloezieën en temperatuur in scènes sturen

Binnen het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem kunt u met scènes de verlichting, jaloezieën en temperatuur in een vooraf ingestelde stand oproepen.

Filmklapper symbool

De scène schakelaar herkent u aan het filmklapper symbool. Maar let op: deze symbolen zijn optioneel.

Aan deze toets kunt u bijvoorbeeld een scène koppelen die verschillende commando’s tegelijkertijd oproept. Zo kunt u bijvoorbeeld een scene ‘TV kijken’ maken die alle lampen dimt en waarbij de jaloezieën naar beneden gaan.

De scène schakelt u in door 1 keer op de bovenste of de onderkant van de schakelaar te drukken waaraan de scène is gekoppeld.

1. Verlichting, jaloezieën en temperatuur in scènes sturen

Binnen het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem kunt u met scènes de verlichting, jaloezieën en temperatuur in een vooraf ingestelde stand oproepen.

Filmklapper symbool

De scène schakelaar herkent u aan het filmklapper symbool. Maar let op: deze symbolen zijn optioneel.

Aan deze toets kunt u bijvoorbeeld een scène koppelen die verschillende commando’s tegelijkertijd oproept. Zo kunt u bijvoorbeeld een scene ‘TV kijken’ maken die alle lampen dimt en waarbij de jaloezieën naar beneden gaan.

De scène schakelt u in door 1 keer op de bovenste of de onderkant van de schakelaar te drukken waaraan de scène is gekoppeld.