Is het moglijk om mijn verlichting te bedienen met Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe bedient u Busch-free@home® vanaf een tablet of smartphone?

Busch-free@home® is een huisautomatiseringssysteem waarmee u verlichting, jaloezieën, verwarming en airconditioning kunt besturen vanaf een smartphone, tablet, computer of conventionele schakelaars.

Busch-free@home® kunt u bedienen met conventionele schakelaars. Met de lichtschakelaar kunt u de gewenste lampen aan of uit doen.

Een lichtschakelaar herkent u aan de bedieningswip met bijvoorbeeld een lamp als symbool. Maar let op: deze symbolen zijn optioneel.

Een lamp gaat aan door één keer op de bovenste toets van de schakelaar te drukken. De lamp gaat weer uit door 1 keer op de onderste toets te van de schakelaar te drukken.

1. Busch-free@home® kunt u bedienen met conventionele schakelaars. Met de lichtschakelaar kunt u de gewenste lampen aan of uit doen.

Een lichtschakelaar herkent u aan de bedieningswip met bijvoorbeeld een lamp als symbool. Maar let op: deze symbolen zijn optioneel.

Een lamp gaat aan door één keer op de bovenste toets van de schakelaar te drukken. De lamp gaat weer uit door 1 keer op de onderste toets te van de schakelaar te drukken.