Is het moglijk om jaloezieën te bedienen met Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe bedient u Busch-free@home® vanaf een tablet of smartphone?

Ja, met het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem jaloezieën bedienen. Dit is moglijk met schakelaars of op afstand vanaf een smartphone, tablet of computer.

1. Conventionele bediening

2. Met het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem kunt u ook zonweringen zoals jaloezieën, rolluiken en screens bedienen.

De bedieningswip hiervoor geeft een naar boven en een naar onderwijzende pijl weer. Maar let op: deze symbolen zijn optioneel.

Druk de bovenste toets van de schakelaar in om de jaloezieën te openen en druk de onderste toets in om de jaloezieën weer te sluiten.

Lamellen kunt u openen of sluiten door kort op de boven of onderkant van de toetsen te drukken.

3. Busch-free@home® App bediening

4. De jaloeziebediening herkent u aan het jaloezie symbool met een percentage ernaast. Het percentage geeft aan hoe ver de jaloezieën open of dicht zijn.

Om de jaloezieën te bedienen drukt u op het jaloezie symbool, deze schuift u naar rechts of links.

Als u naar rechts schuift gaan de jaloezieën omhoog en als u naar links schuift gaan de jaloezieën naar beneden.