Is het mogelijk om mijn verlichting te dimmen met Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe bedient u Busch-free@home® vanaf een tablet of smartphone?

Busch-free@home® is een huisautomatiseringssysteem waarmee u verlichting, jaloezieën, verwarming en airconditioning kunt besturen vanaf schakelaars of een smartphone, tablet of computer.

Met Busch-free@home kunnen lampen naast aan- en uitgeschakeld ook gedimd worden.

Een schakelaar met dimfunctie herkent u aan een lampsymbool met een plus en een min er op. Maar let op: deze symbolen zijn optioneel.

Een dimbare lamp zet u aan door kort op de bovenzijde van de schakelaar te drukken. Houdt u de knop vast, dan neemt de lichtsterkte van de lamp langzaam toe.

De lichtsterkte neemt weer langzaam af door de onderste toets van de schakelaar ingedrukt te houden. Drukt u eenmaal op deze onderste toets, dan gaat de lamp helemaal uit.

1. Met Busch-free@home kunnen lampen naast aan- en uitgeschakeld ook gedimd worden.

Een schakelaar met dimfunctie herkent u aan een lampsymbool met een plus en een min er op. Maar let op: deze symbolen zijn optioneel.

Een dimbare lamp zet u aan door kort op de bovenzijde van de schakelaar te drukken. Houdt u de knop vast, dan neemt de lichtsterkte van de lamp langzaam toe.

De lichtsterkte neemt weer langzaam af door de onderste toets van de schakelaar ingedrukt te houden. Drukt u eenmaal op deze onderste toets, dan gaat de lamp helemaal uit.