Is het mogelijk om mijn thermostaat te bedienen met Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe bedient u Busch-free@home® vanaf een tablet of smartphone?

Busch-free@home® is een huisautomatiseringssysteem waarmee u verlichting, zonweringen, verwarming en airconditioning kunt besturen. Dit kan door middel van schakelaars of vanaf een smartphone, tablet of computer.

1. Verwarming sturing

2. ECO-stand

3. De knop waarmee u de thermostaat aanzet zit aan de rechterkant.

In het midden kunt u de verwarming met een halve graad naar boven of naar beneden bijstellen.

De weergegeven waarde laat zien wat de streeftemperatuur van de woning is.

4. De verwarmingsventielen in de woning stuurt u aan met de thermostaat van Busch-free@home®. Hierop zijn 4 knoppen aanwezig.

5. De thermostaat heeft ook een ECO-stand, daarmee wordt de streeftemperatuur van de woning met 3 graden verlaagd.