Hoeveel gebruikers kunnen tegelijkertijd Busch-free@home® bedienen?

Er is geen beperking op het aantal gebruikers dat op hetzelfde moment het free@home-systeem kunnen bedienen.

Het verdient echter aanbeveling om met slechts 4 gebruikers tegelijk op het systeem te werken.

De reden voor de beperking is dat wanneer meerdere gebruikers op hetzelfde moment werken, afhankelijk van de gemaakte wijzigingen, dit kan leiden tot verliezen. Het duurt langer om de wijzigingen op te slaan.