Hoelang duurt een Busch-free@home® firmware update?

Speel video af
Video: Hoe update u de firmware van Busch-free@home®?

Bij het uitvoeren van een firmware-update heeft het systeem, in het algemeen, wat tijd nodig om de update op alle apparaten te voltooien.

De update van het System Access Point duurt ongeveer 10 minuten. De update van elk ander aangesloten apparaat neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Twee apparaten kunnen op hetzelfde moment worden bijgewerkt. Als u een systeem heeft met 64 apparaten kan de update dus 3 uur duren.

Gedurende deze tijd zullen de twee apparaten die aan het updaten zijn die 5 minuten niet werken. De overige apparaten blijven functioneren.

Het is zeer belangrijk om te wachten tot de update voltooid is. Het wordt ook aanbevolen om een back-up te maken voordat een firmware update wordt uitgevoerd.