Hoe werkt het Busch-free@home® System Acces Point?

Speel video af
Video: Wat is Busch-free@home®?

Busch-free@home® is een huisautomatiseringssysteem voor uw woning waarmee u verlichting, jaloezieën, verwarming en airconditioning kunt besturen vanaf schakelaars, een smartphone, tablet of computer.

1. System Access Point

2. U kunt het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem ook bedienen met conventionele schakelaars. De bedieningsschakelaars staan allemaal in verbinding met het System Access Point.

Het System Access Point zorgt voor toegang tijdens de configuratie, bediening vanaf smartphone, tablet of computer en scenario-, en tijdsturing.

3. Verbindingen instellen

4. Bij het eerste gebruik van het huisautomatiseringssysteem zal er een draadloze verbinding tot stand gebracht worden. Hiervoor drukt u de meest linker knop in.

Als daar het linker lampje brandt staat de draadloze verbinding aan en kunt u uw smartphone, tablet of computer verbinden met Busch-free@home®.

Als het middelste lampje brand is Busch-free@home® verbonden met het thuisnetwerk in de woning. Dit is de LAN/WLAN modus.

UIT = geen verbinding met internetrouter (Draadloos of bedraad)

Hoe verbind ik het SystemAccesspoint met de internetrouter --> Klik http://support.busch-jaeger.nl/faq/busch-freehome/busch-freehomer-koppelen-aan-het-thuisnetwerk-via-wifi/

Het rechter lampje brandt constant als Busch-free@home® aan staat.

5. System Access Point gegevens

6. Informatie over uw System Access Point vind u door het kapje te verwijderen. Dit doet u door aan de onderkant het lipje in te drukken.

Rechtsboven aan vind u de informatie over uw System Access Point. De belangrijkste informatie is:

• WLAN: SysAP_xxxx
    • PW: 123456890
    • IP: 192.168.2.1