Hoe maak ik in Busch-free@home een aanwezigheidssimulatie?

1. - Ga in de gebruikersinterface naar "Tijdsturing".

- Druk op "Toevoegen" en selecteer de optie 'Maak een aanwezigheidssimulatie'.

U kunt nu de aanwezigheidssimulatie functie maken of kopiëren van een ander tijdprofiel.
    De aanwezigheidssimulatie registreert automatisch alle schakelingen van uw aktoren voor een week. Met de aanwezigheidssimulatie kunt u kiezen om de functies, functiegroepen en scènes van de tijdprofielen te updaten.

Klik op de gewenste functie/groep/scène en kies "Update tijd profiel".
    Het systeem zal automatisch in de tijdlijn weergeven hoe dit in de afgelopen 7 dagen is gebruikt. Het is ook mogelijk om handmatig de tijd instellingen aan te passen door andere positionering van de functie/groep/scène op de tijdlijn.

Wanneer u klaar bent, laat de optie aanwezigheidsimulatie gemarkeerd/highlighted staan zodat deze geactiveerd is en ga dan terug naar het hoofdmenu om deze te verlaten.