Hoe kan ik Busch-free@home® bedienen?

Video: Hoe bedient u Busch-free@home® vanaf een tablet of smartphone?

Busch-free@home® is een huisautomatiseringssysteem waarmee u verlichting, jaloezieën, verwarming en airconditioning kunt besturen vanaf een smartphone, tablet, computer of conventionele schakelaars.

Besturing via apps

Binnenshuis kunt u de functies van het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem bedienen via de gratis iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Dit gaat via touch bewegingen of door middel van spraaksturinghttp://test.com.

Busch-free@home® cloud

Na aanmelding en activering bij de Busch-free@home® cloud kunt u Busch-free@home® ook buitenshuis bedienen.

Bediening via wandpaneel

Optioneel is een 7” of 4,3” wandpaneel beschikbaar waarop u 16 bedienfuncties kunt instellen. Als er reeds een Busch-Welcome® deurcommunicatie installatie aanwezig is, kunt u deze integreren met het Busch-free@home® huisbesturingssysteem.

Bediening met conventionele schakelaars

Busch-free@home® kunt u bedienen met conventionele schakelaars. Met de lichtschakelaar kunt u de gewenste lampen aan of uit doen. Een lichtschakelaar herkent u aan de bedieningswip met bijvoorbeeld een lamp als symbool. Maar let op: deze symbolen zijn optioneel.

1. Busch-free@home® kunt op meerdere manieren bedienen.
    - Via de aanwezige schakelaars aan de muur
    - Via de gratis app. (touch bediening of spraakbediening)
    - Via Busch-free@homePanel (7"of 4,3")
    - Via de PC