Hoe configureer ik Busch-free@home® zodat mijn installatie buitenshuis te bedienen is?

1. Zorg dat het System Acces Point fysiek is verbonden met het thuisnetwerk (draadloos of bedraad)
  2. Zorg ervoor dat de netwerkinstellingen goed zijn ingesteld voor het eigen thuisnetwerk (Het System Access Point is nu te benaderen via een vast ingegeven IP-adres of verkregen DHCP adres)
  3. Voer onder instellingen --> myBUSCH-JAEGER --> Verbinding in het System Acces Point de gegevens van uw myBusch-Jaeger account in
  4. Sluit een remote access abonnement af (binnen myBUSCH-JAEGER)
  5. Download de Busch-free@home® APP via GooglePlay of de AppStore
  6. Voer in de app de gegevens van uw myBusch-Jaeger account in