Gebruikersrechten in Busch-free@home®?

Busch-free@home® maakt een onderscheid tussen 3 gebruikswijzen; bedieningsmodus, configuratie modus en installateurs modus.

1. Bedieningsmodus

2. In de bedieningsmodus van het domotica systeem kan alles bediend worden en kunt u scenario’s starten. Er kan in deze modus niets gewijzigd worden. De bedieningsmodus is daarom onder andere geschikt als gast account.

3. Configuratie modus

4. In de configuratie modus van het domotica systeem is zowel de bedienings- als de configuratiemodus beschikbaar. Het bedienen van het domotica systeem is nu mogelijk en u kunt de configuraties aanpassen. Net als de tijdprogramma’s en scenario’s.

5. Installateurs modus

6. De administratiemodus of installateurs modus is bedoeld voor het configureren van het domotica systeem door de installateur. Via deze toegang, kan de installateur service verlenen.