Gebruikers wissen in Busch-free@home®?

Busch-free@home® maakt een onderscheid tussen 3 gebruikswijzen; bedieningsmodus, configuratie modus en installateurs modus.

1. Bestaande gebruiker wissen

2. Bestaande gebruikers kunt u ook aanpassen. Zorg dat u ingelogd bent in de configuratiemodus.

3. Klik rechts onderaan op instellingen
  4. Klik nu op het menu 'Gebruiker'
  5. U ziet nu een overzicht van alle gebruikersaccounts binnen het Busch-free@home® domotica systeem.

6. Druk op het schakelvlak van de gebruiker die u wilt wissen.
  7. Druk daarna op de prullenbak rechtsboven in het scherm.
  8. Bevestig uw keuze door op de knop ‘Opslaan’ te drukken.
  9. De gebruiker is nu verwijderd uit het domotica systeem.