Gebruikers aanpassen en wachtwoord resetten in Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Welke gebruikersaccounts heeft Busch-free@home®?

Busch-free@home® maakt een onderscheid tussen 3 gebruikswijzen; bedieningsmodus, configuratie modus en installateurs modus.

1. Bestaande gebruiker aanpassen

2. Bestaande gebruikers kunt u ook aanpassen. Zorg dat u ingelogd bent in de configuratiemodus.

3. Klik rechts onderaan op instellingen
  4. Klik nu op het menu 'Gebruiker'
  5. U ziet nu een overzicht van alle gebruikersaccounts binnen het Busch-free@home® domotica systeem.
  6. Druk op het schakelvlak van de gebruiker die u wilt aanpassen.
  7. In het invoerveld kunt u de individuele naam van de gebruiker wijzigen. Ook kunt u een andere gebruikerstoegang instellen.
  8. Het wachtwoord van de gebruiker wordt gereset door op ‘Wachtwoord wijzigen’ te drukken.
  9. Alle wijzigingen slaat u vervolgens op door rechts onderaan op ‘Opslaan’ te drukken.