Gebruikers aanmaken in Busch-free@home®?

Busch-free@home® maakt een onderscheid tussen 3 gebruikswijzen; bedieningsmodus, configuratie modus en installateurs modus.

1. Nieuwe gebruikers aanmaken

2. Om een nieuwe gebruiker aan te maken, moet u ingelogd zijn op een configuratie account.

3. Log-in en kies voor de optie ‘Configuratie’.
  4. Klik rechts onderaan op ‘Instellingen’.
  5. Klik nu op het menu ‘Gebruiker’
  6. Hier kunt u gebruikers aanmaken en bestaande gebruikers aanpassen.

7. Klik op ‘Gebruiker aanmaken’.
  8. Typ in het invoerveld de naam van de gebruiker.
  9. Kies daarna uit de gebruikerstoegang; bediening of configuratie.
  10. Het wachtwoord wordt bij de eerste aanmelding ingesteld.

11. Klik als laatste op de knop ‘Opslaan’ om de nieuwe gebruiker te bevestigen.
  12. De nieuwe gebruiker is nu in het startmenu beschikbaar.