Favorieten wijzigen in Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe stelt u favorieten binnen Busch-free@home® in?

Binnen het Busch-free@home® domotica systeem kunt u favorieten instellen. Hiermee heeft u de bedieningsopties die u het vaakst gebruikt overzichtelijk bij elkaar. Dit is bijvoorbeeld handig voor de bediening vanaf een smartphone.

1. Favorieten wijzigen en wissen

2. U wijzigt de favorieten door in het favorieten menu op het gereedschap symbool te drukken
  3. Door op het prullenbak symbool te drukken kunt u favorieten verwijderen
  4. Nieuwe favorieten voegt u toe door één keer op het bedieningssymbool te drukken
  5. De instellingen slaat u op door op ‘OK’ te drukken
  6. Favorieten wissen