Favorieten instellen in Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe stelt u favorieten binnen Busch-free@home® in?

Binnen het Busch-free@home® domotica systeem kunt u favorieten instellen. Hiermee heeft u de bedieningsopties die u het vaakst gebruikt overzichtelijk bij elkaar. Dit is bijvoorbeeld handig voor de bediening vanaf een smartphone.

1. Favorieten per gebruikersprofiel

2. Favorieten stelt u in per gebruikersprofiel. Om dit te doen logt u met het betreffende profiel in, in de bedieningsmodus, op een tablet of computer. Dit is niet mogelijk op een smartphone. U komt nu in het selectie menu terecht.

3. Favorieten instellen

4. Selecteer de plattegrond of het matrix menu
  5. Open het favorieten menu door rechtsboven op het uitklap symbool te drukken
  6. Druk op het gereedschap symbool om dit menu te bewerken
  7. Selecteer uw favorieten door één keer op de bedieningsopties in het werkblad te drukken
  8. De bedieningsopties verschijnen nu in het favorieten menu.

9. Druk op ‘OK’ om de instellingen op te slaan