Busch-free@home® verbinden met smartphone/tablet?

Busch-free@home® kunt u integreren met uw eigen thuisnetwerk. U kunt het huisbesturingssysteem dan gemakkelijk bedienen vanaf uw smartphone, tablet of computer.

1. Koppeling aan Busch-free@home®

2. Als Busch-free@home® nog niet gekoppeld is aan het thuisnetwerk van de woning moet het systeem een eigen WiFi netwerk opbouwen. Een smartphone, tablet of computer kan dan verbinding maken en alle functies van Busch-free@home® besturen.

3. System Access Point in de Access Mode zetten

4. Zet het System Access Point in de Access Mode door het linker knopje in te drukken
  5. Het lampje begint dan met knipperen. Als het linker lampje constant brandt wordt het radiografische signaal door het System Access Point uitgezonden.

6. WLAN naam en wachtwoord

7. Haal het kapje van het System Access Point door aan de onderkant het lipje in te drukken
  8. Rechtsboven ziet u de WLAN naam van het System Access Point. Dit is ‘SysAp_xxxx’. Dit is de naam zoals Busch-free@home® in het netwerk wordt weergegeven.

Het wachtwoord van het System Access Point staat bij ‘PW’.

9. Noteer beide gegevens goed, deze gegevens heeft u later nodig
  10. Busch-free@home® app downloaden

11. Installeer vervolgens de gratis Busch-free@home® app vanuit de app store van uw device
  12. WLAN netwerk zoeken vanuit de Busch-free@home® app

13. Zoek in de netwerkomgeving naar de WLAN naam van uw System Access Point en klik die aan
  14. Vul het wachtwoord in dat je eerder hebt genoteerd en druk op verbinden
  15. Uw device is nu via de Access Mode verbonden met Busch-free@home®.

16. Open de Busch-free@home® app
  17. Selecteer uw eigen System Access Point
  18. Het thuis scherm van Busch-free@home® opent nu.

19. Busch-free@home® verbinden met het thuisnetwerk

20. Door Busch-free@home® deel uit laten maken van het thuisnetwerk in de woning, kunt u het Busch-free@home® domotica systeem bedienen met de Busch-free@home® app.

De verbinding kan middels een LAN kabel of via WiFi tot stand gebracht worden. De verbinding met een LAN kabel heeft de voorkeur.

• Lees hier hoe u de netwerkkoppeling via een LAN kabel instelt
    • Lees hier hoe u de netwerkkoppeling via WiFi instelt