Busch-free@home® verbinden met myBUSCH-JAEGER cloud

Speel video af
Video: Hoe bedien ik Busch-free@home® buitenshuis via de myBUSCH-JAEGER cloud?

Met een myBUSCH-JAEGER account kunt u Busch-free@home® buitenshuis bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de jaloezieën naar beneden doen tijdens het winkelen of de temperatuur in uw woning op nachtstand zetten. Zorg er voor dat u een firmware versie van 2.01 of hoger hebt geïnstalleerd op uw Busch-free@home® systeem.

1. myBUSCH-JAEGER instellingen menu openen op een tablet / computer

2. Zorg ervoor dat u ingelogd bent in de configuratiemodus.

3. Ga naar INSTELLINGEN rechts onderaan
  4. Klik links op ‘myBUSCH-JAEGER’ en vervolgens op ‘Verbinding’.
  5. Vul hier uw myBUSCH-JAEGER account gegevens in. Indien u nog geen account heeft, kunt u een account aanmaken door op ‘registreren’ te drukken. Volg de aanmeldingsstappen en klik op de link op de bevestigings e-mail.
  6. Druk vervolgens op VERBINDEN.
  7. myBUSCH-JAEGER instellen op een smartphone

8. Open de Busch-free@home® app op uw smartphone en veeg vanuit de linker boven hoek naar rechts.
  9. Klik op het radio icoon om het myBUSCH-JAEGER menu op de telefoon te openen.
  10. Meldt u aan met dezelfde myBUSCH-JAEGER inloggegevens als op de tablet / computer.
  11. Veiligheids verificatie.

12. Voor een SECURE verbinding, is een extra veiligeheidscontrole ingebouwd. De APP vraagt u een code in te geven of een BARcode te scannen. De BAR code kunt u vinden in het System Accesspoint.
  13. Ga naar het menu INSTELLINGEN en selecteer “MyBUSCH-JAEGER. U zult daar uw aangemelde mobiele telefoon of tablet zien. Selecteer deze, waarna u een Code ziet, met daaronder QRCode. Deze kunt u scannen zoals hierboven aangegeven.
  14. U kunt nu alle functies van het Busch-free@home® systeem met uw smartphone buitenshuis bedienen.