Busch-free@home® verbinden met computer?

Busch-free@home® kunt u integreren met uw eigen thuisnetwerk. U kunt het huisbesturingssysteem dan gemakkelijk bedienen vanaf uw smartphone, tablet of computer.

1. System Access Point in de Access Mode zetten

2. Zet het System Access Point in de Access Mode door het linker knopje in te drukken
  3. Het lampje begint dan met knipperen. Als het linker lampje constant brandt wordt het radiografische signaal door het System Access Point uitgezonden.

4. WLAN naam en wachtwoord

5. Haal het kapje van het System Access Point door aan de onderkant het lipje in te drukken
  6. Rechtsboven ziet u de WLAN naam van het System Access Point. Dit is ‘SysAp_xxxx’. Dit is de naam zoals Busch-free@home® in het netwerk wordt weergegeven.

Het wachtwoord van het System Access Point staat bij ‘PW’.

7. Noteer beide gegevens goed, deze gegevens heeft u later nodig
  8. Netwerkcentrum openen

9. Ga naar het netwerkcentrum van de computer en zoek op de WLAN naam van het System Access Point
  10. Vul het wachtwoord in dat je eerder hebt genoteerd en bevestig deze
  11. Het System Access Point is nu verbonden met de computer.

12. Busch-free@home® openen in de internet browser

13. Busch-free@home® kan nu direct vanuit de internet browser geopend worden.

14. Open hiervoor uw internet browser en tik: http://192.168.2.1/ in
  15. Het thuis scherm van Busch-free@home® opent nu in uw internet browser.

16. Busch-free@home® verbinden met het thuisnetwerk

17. Als Busch-free@home® nog niet gekoppeld is aan het thuisnetwerk van de woning moet het systeem een eigen WiFi netwerk opbouwen. Een smartphone, tablet of computer kan dan verbinding maken en alle functies van Busch-free@home® besturen.

• Lees hier hoe u de netwerkkoppeling via een LAN kabel instelt
    • Lees hier hoe u de netwerkkoppeling via WiFi instelt