Busch-free@home® koppelen aan het thuisnetwerk via WiFi?

Door Busch-free@home® te koppelen aan uw thuisnetwerk, kunt u het domotica systeem bedienen met de Busch-free@home® app. De verbinding kan middels een LAN kabel of via WiFi tot stand gebracht worden.

1. Als de router niet in de buurt van het System Access Point staat kunt u ook een draadloze netwerkverbinding maken. Anders heeft een verbinding via een LAN kabel de voorkeur, lees hier hoe u dat doet.

Zorg ervoor dat u met een tablet of laptop verbonden bent via de Access Mode van Busch-free@home® in de configuratie modus.

2. Klik op ‘Instellingen’
  3. Ga naar het menu ‘Netwerk’
  4. Zet de netwerkmodus op ‘WiFi-client’
  5. Open het drop-down menu naast ‘SSID’ en selecteer de naam van het draadloze thuisnetwerk
  6. Vul daarna het wachtwoord in van het draadloze thuisnetwerk
  7. Zorg ervoor dat het netwerk op ‘IP-adres automatisch verwerven’ staat
  8. Druk op ‘Opslaan’ om de instellingen te bevestigen.
  9. Het System Access Point maakt nu automatisch verbinding met uw draadloze thuisnetwerk.