Busch-free@home® koppelen aan het thuisnetwerk via een LAN kabel?

Door Busch-free@home® te koppelen aan uw thuisnetwerk, kunt u het domotica systeem bedienen met de Busch-free@home® app. De verbinding kan middels een LAN kabel of via WiFi tot stand gebracht worden.

1. Als de internet router nabij het System Access Point is opgesteld heeft de netwerkkoppeling met een LAN kabel de voorkeur.

Zorg ervoor dat u met een tablet of laptop verbonden bent via de Access Mode van Busch-free@home® in de configuratie modus.

2. Klik op ‘Instellingen’
  3. Ga naar het menu ‘Netwerk’
  4. Zet de netwerkmodus op ‘LAN-client’
  5. Haal het kapje van het System Access Point door onderaan het lipje in te drukken
  6. Steek de LAN kabel van de router in de LAN aansluiting van het System Access Point
  7. Druk in de Busch-free@home® App op 'Opslaan'
  8. Het System Access Point maakt nu automatisch verbinding met uw thuisnetwerk.