Busch-free@home® back-up exporteren naar computer?

Video: Hoe werkt de back-up functie van Busch-free@home®?

Sla altijd een projectback-up van de Busch-free@home® configuratie op een computer. Zo kan bij vervanging van het System Access Point gemakkelijk de huidige configuratie worden ingeladen.

1. Back-up menu openen

2. Zorg ervoor dat bij de eerste ingebruikname van Busch-free@home® het systeem een back-up heeft gemaakt.

Om een back-up te exporteren moet u met een computer zijn ingelogd in de configuratie modus.

3. Klik op 'Instellingen' in het hoofdmenu
  4. Klik op 'Projectback-ups'
  5. Selecteer de back-up die u wilt exporteren naar uw computer
  6. Druk op 'Export' om de back-up te exporteren naar uw computer
  7. De back-up is nu beschikbaar op uw computer.