Bestaande back-up van Busch-free@home® inladen?

Video: Hoe werkt de back-up functie van Busch-free@home®?

Met back-ups kunt u oude systeem configuraties laden en nieuwe configuraties opslaan. Een back-up slaat alle instellingen van uw systeem op; dus de huisstructuur, de toewijzingen van componenten, verknopingen, scènes, tijdprogramma’s en favorieten.

1. Back-up menu openen

2. Zorg ervoor dat bij de eerste ingebruikname van Busch-free@home® het systeem een back-up heeft gemaakt.

Om een back-up te maken moet u met een computer zijn ingelogd in de configuratie modus.

3. Druk op 'Instellingen'
  4. Selecteer in het menu ‘Projectback-ups’.
  5. Projectback-ups herstellen vanaf het systeem

6. Als er via het systeem eerder een back-up gemaakt is, zal deze in de lijst met opties verschijnen.

7. Om deze in te laden selecteert u de back-up
  8. Druk vervolgens op ‘Projectback-up terugzetten'
  9. Druk op ‘Opslaan’ om dit te bevestigen
  10. Projectback-ups herstellen vanaf een computer

11. Opgeslagen back-ups kunt u ook vanaf een computer importeren.

12. Druk hiervoor op ‘Back-up importeren’ en vervolgens op ‘Back-up uploaden’
  13. Het scherm waarbinnen u het back-up bestand kunt opzoeken, opent zich.

14. Selecteer het bestand en druk op ‘Open’
  15. Het bestand wordt nu geïmporteerd en is als actuele configuratie beschikbaar.