Bediening buitenshuis van Busch free@home

De bedieningen van free@home buitenshuis kan zeer eenvoudig en veilig via de My.BuschJaeger portal gedaan worden.Er zijn 2 alternatieven voor de bediening buitenshuis, te weten 1) Poortforwarding en 2) via VPN.Wat is er nodig voor de bediening buitenshuis via onze portal?

1. APP op mobiel toestel (iOS of Android) is gratis te downloaded via de respectievelijke APP stores.
  2. De portalwebsite is bereikbaar via https://my.busch-jaeger.de
  3. De Configuratie bestaat uit het aanmaken van een account en deze account gegevens in te voeren in het SystemAccesspoint alsook in het mobiele toestel.
  4. Kosten voor het gebruik van de portal zijn € 2,49 / maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar
  5. Het gebruik van de portal voor bediening buitenshuis is onafhankelijk van wijzigen van Modem/router
  6. Het gebruik van de portal voor bediening buitenshuis is onafhankelijk van wijzigen van Telekom provider
  7. Er is geen extra hardware vereist.
  8. Buiten de gratis APP is er geen extra software vereist
  9. De omschakeling van Wifi (binnen) naar 3of4G (buiten) gaat automatisch.
  10. De verbinding is een SECURE verbinding (https), VDE gecertificeerd.

1. Als u uw Busch-free@home® systeem buitenshuis wil bedienen kan dat via de onderstaande mogelijkheden.
    - My BuschJaeger portal
    - VPN verbinding
    - portforwarding