Automatische scènes aanmaken in Busch-free@home®?

Video: Hoe stelt u scènes binnen Busch-free@home® in?

Met scènes koppelt u aan één commando verschillende schakelacties. Zo kunt u instellen dat met één druk op de knop jaloezieën sluiten en tegelijkertijd het licht aan gaat.

1. Automatische scène aanmaken

2. Het is het makkelijkst om scènes te configureren op een computer, maar met een tablet kan het ook. Zorg er wel voor dat u ingelogd bent in de configuratie modus.

3. Menu: Verbinding

4. Ga naar het hoofdmenu en klik op ‘Verbinding’
  5. Het etage overzicht van de woning verschijnt nu in beeld.

6. Selecteer de verdieping waar de scène wordt bediend
  7. Het overzicht van de schakelaars in de woning verschijnt. Zoom in totdat de specifieke symbolen worden getoond.

8. Automatische scène selecteren

9.  Er zijn vier automatische scènes:

• Paniekscène
    • Alles-uit scène
    • Alle jaloezieën open
    • Alle jaloezieën dicht
  10. Sleep de automatische scène uit de onderste balk, middels drag-and-drop, naar het werkblad
  11. Selecteer het scène type, de naam kunt u eventueel aanpassen
  12. Selecteer ook het geldigheidsgebied en druk op het aanvinksymbool om de scène toe te voegen
  13. Scène opslaan

14. Druk op ‘Opslaan’ om de scène op te slaan
  15. De automatische scène zal nu in de bedieningsmodus op de smartphone, tablet of computer beschikbaar zijn.