Astrofunctie aanmaken in Busch-free@home®?

Video: Hoe stelt u tijdfuncties in binnen Busch-free@home®?

Binnen het Busch-free@home® huisautomatiseringssysteem kunt u tijdsafhankelijke processen instellen en automatiseren. Dit kunnen tijdfuncties, astrofuncties of aanwezigheidssimulaties zijn.

1. Astrofunctie aanmaken

2. Het is het makkelijkst om astrofuncties aan te maken op een computer, maar met een tablet kan het ook. Zorg er wel voor dat u ingelogd bent in de configuratie modus.

3. Menu: Tijdsturing

4. Zorg ervoor dat u ingelogd bent in de configuratie modus.

5. Klik op ‘Tijdsturing’.
  6. Nieuw tijdprofiel maken

7. Om een nieuwe astrofunctie in te stellen drukt u op het plus symbool linksonder.
  8. Klik op 'Maak een nieuw tijdprofiel'
  9. Geef het tijdprofiel een naam
  10. Lampen, jaloezieën en/of thermostaten toewijzen

11. Selecteer een lamp, jaloezie of thermostaat uit de lijstweergave
  12. Sleep deze vervolgens naar het werkblad
  13. Status instellen

14. Door de lamp/jaloezie/thermostaat horizontaal te slepen kunt u de start tijd van de functie instellen
  15. Door de lamp/jaloezie/thermostaat verticaal te slepen kunt u de gewenste status instellen
  16. Vink in de lijstweergave de optie ‘Astrofunctie’ aan.
  17. Met de opties 'Verschuiving', 'Op zijn vroegst' en 'Uiterlijk' kan de in- en uitschakeltijd verder naar wens ingesteld worden.

18. Vaste dagen activeren

19. Geef onderaan aan op welke dagen u dit tijdsprofiel wilt herhalen.
  20. Astrofunctie opslaan

21. Door op ‘Opslaan’ te drukken wordt de astrofunctie opgeslagen