Acties instellen in Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Acties instellen in Busch-free@home®

In aanvulling op scènes en tijd functies is het mogelijk om acties in te stellen en de huisautomatisering aan uw individuele behoeften aan te passen. Met 'Acties' kunt u bij gebeurtenissen of voorwaarden acties of meldingen uit laten voeren.

1. Actie menu openen

2. Zorg ervoor dat u ingelogd bent in de configuratiemodus en in het hoofdmenu bent.

3. Druk in het hoofdmenu op 'Acties'
  4. Actie aanmaken

5. Maak een nieuwe actie door op ‘Toevoegen’ te klikken
  6. Voer een naam in voor de actie
  7. U ziet nu vier kolommen waarin u de actie kunt instellen. Om een actie te activeren moet u een 'Voorwaarde' en/of 'Gebeurtenis' instellen.

8. Voorwaarden instellen

9. In het menu ‘Voorwaarde’ vindt u verschillende voorwaarden waaraan voldaan moet worden voordat een actie kan plaatsvinden.

10. Klik op 'Voorwaarde' toevoegen
  11. U kunt nu bijvoorbeeld de tijd van de dag, een tijd of datum bereik of een temperatuur interval instellen.

Als u meerdere voorwaarden gebruikt moet aan alle voorwaarden worden voldaan. Alleen dan wordt de actie kan uitgevoerd.

12. Gebeurtenis instellen

13. In het menu-element ‘Gebeurtenis’ kunt u voorwaarden instellen waaraan sensoren moeten voldoen. Wanneer minimaal 1 sensor aan een voorwaarde voldoet wordt de actie of melding geactiveerd.

14. Klik op 'Gebeurtenis' toevoegen
  15. Actie instellen

16. Hier kunt u één of meerdere acties aanmaken. Om dit te doen, selecteert u de gewenste lamp, jaloezie, thermostaat, actie of tijd functie.

17. Klik op 'Actie' toevoegen
  18. Melding instellen

19. Wanneer 'Voorwaarden' en 'Gebeurtenissen' zijn ingesteld zal de actie geactiveerd worden. Daarnaast kunt u meldingen activeren om u te informeren over de uitvoering van de actie.

20. Klik op ‘Melding toevoegen’
  21. Vul de bijbehorende invoervelden in. Om push-notificaties op uw mobiele apparaat te ontvangen, moet u al verbonden zijn met myBUSCH-JAEGER.