Aanwezigheidssimulatie aanmaken in Busch-free@home®?

Video: Hoe stelt u tijdfuncties in binnen Busch-free@home®?

Binnen Busch-free@home® kunt u de tijdsafhankelijk instellen en automatiseren. Dit kan door middel van tijdfuncties, astrofuncties of aanwezigheidssimulaties.

1. Aanwezigheidssimulatie aanmaken

2. Busch-free@home® slaat de schakelacties continu op. Deze kunt u activeren in een aanwezigheidssimulatie.

3. Tijdssturing menu openen

4. Zorg ervoor dat u ingelogd bent in de configuratiemodus.

5. Klik op ‘Tijdsturing’.
  6. Nieuwe aanwezigheidssimulatie maken

7. Druk op het plus symbool linksonder
  8. Selecteer de optie 'aanwezigheidssimulatie'
  9. Geef de aanwezigheidssimulatie een naam
  10. Druk op het aanvinksymbool
  11. Opgenomen schakelacties selecteren

12. Alle apparaten waarvan schakelacties zijn opgenomen worden in de lijstweergave getoond.

13. Selecteer het apparaat dat u aan de aanwezigheidssimulatie wilt toevoegen
  14. Druk op 'Tijdprofielen vernieuwen'
  15. Herhaal bovenstaande stappen totdat alle gewenste apparaten aan de aanwezigheidssimulatie zijn toegevoegd.

16. Aanwezigheidssimulatie opslaan

17. Door op ‘Opslaan’ te drukken wordt het tijdsprofiel opgeslagen