1 lamp of jaloezie aan meerdere schakelaars koppelen in Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe verandert u de functie van een schakelaar in Busch-free@home®?

De functies van verlichting en jaloezie schakelaars kunnen verandert worden. Zorg ervoor dat, voordat u aan de slag gaat, er een back-up van de configuratie gemaakt is.

1. Verbindingen menu

2. Het instellen van verlichting en jaloezieën kan zowel op een tablet als een computer. Een computer werkt wel het makkelijkste. Zorg ervoor dat u in de configuratiemodus bent ingelogd.

3. Ga in het hoofdmenu naar het menu ‘Verbindingen’
  4. De huisstructuur van de woning wordt nu getoond.

5. Selecteer de betreffende verdieping waarvan u de verlichtings- of jaloezie instellingen wilt aanpassen.
  6. Nu ziet u de plattegrond met de aanwezige schakelaars.

7. Meerdere schakelaars koppelen

8. Als een lamp of jaloezie al gekoppeld is aan een lichtschakelaar kunt u hier nog een tweede schakelaar aan toevoegen.

9. Schakelaar selecteren

10. Druk hiervoor op de tweede schakelaar
  11. Selecteer daarna de bedieningswip die u aan de lamp of jaloezie wilt koppelen
  12. De geselecteerde bedieningswip verschijnt in de lijstweergave.

13. Lamp of jaloezie selecteren

14. Selecteer de lamp of jaloezie die u aan deze bedieningswip wilt koppelen
  15. Deze verschijnt in de lijstweergave en een nieuwe blauwe koppellijn wordt weergegeven.

16. Druk rechtsonder bij de lijstweergave op ‘Opslaan’ om de koppeling op te slaan
  17. Als u nu op het lamp of jaloezie symbool drukt ziet u dat u deze vanaf twee plaatsen kunt bedienen.