1 lamp of jaloezie aan 1 schakelaar koppelen in Busch-free@home®?

Speel video af
Video: Hoe verandert u de functie van een schakelaar in Busch-free@home®?

De functies van verlichting en jaloezie schakelaars kunnen verandert worden. Zorg ervoor dat, voordat u aan de slag gaat, er een back-up van de configuratie gemaakt is.

1. Verbindingen menu

2. Het instellen van verlichting en jaloezieën kan zowel op een tablet als een computer. Een computer werkt wel het makkelijkste. Zorg ervoor dat u in de configuratiemodus bent ingelogd.

3. Ga in het hoofdmenu naar het menu ‘Verbindingen’
  4. De huisstructuur van de woning wordt nu getoond.

5. Selecteer de betreffende verdieping waarvan u de verlichtings- of jaloezie instellingen wilt aanpassen.
  6. Nu ziet u de plattegrond met de aanwezige schakelaars.

7. Schakelaar ontkoppelen

8. Als de schakelaar al gekoppeld is aan een lamp of jaloezie zal deze ontkoppelt moeten worden.

9. Selecteer hiervoor de betreffende schakelaar
  10. Kies of u de linker of rechter bedieningswip wilt gebruiken
  11. Druk één keer op het lamp of jaloezie symbool om de koppeling op te heffen.
  12. Als de blauwe lijn verdwenen is, is de koppeling verbroken.

13. Als de lamp of jaloezie ontkoppelt is, kunt u deze koppelen aan een nieuwe schakelaar.

14. Selecteer hiervoor de betreffende schakelaar
  15. Kies of u de linker of rechter bedieningswip wilt gebruiken
  16. Selecteer daarna de lamp of jaloezie die u aan de bedieningswip wilt koppelen
  17. Deze verschijnt in de lijstweergave en een nieuwe blauwe koppellijn wordt weergegeven.

18. Druk rechtsonder bij de lijstweergave op ‘Opslaan’ om de koppeling op te slaan
  19. De lamp of jaloezie kunt u nu bedienen vanaf de nieuwe schakelaar in de woning.